If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера ходих да видя тази: http://www.cars.bg/c1777349
Като цяло напоследък ме влече към 159 или Брера и реших да хвърля едно око на тази понеже ми беше на път.
Явно всички се бяха покрили от жегата, защото в автокъщата не видях никой и просто си отидох до колата която седеше отключена. Като цяло визуално изглежда сравнително добре, въпреки, че създава впечатление на пудрена отвън. Интериора ми се видя сравнително свеж за кола на толкова километри. Гумите са тотал щета и са до ограничителя, задните седалки са легнали и отзад има наредени комплект джанти мисля 16-ки, които явно вървят с колата. За около десете минути в които я гледах, не се появи никой. Не съм разбирач и нямам база за сравнение с други 159-ки, но колата е сравнително добре изглждаща и единственно малкият мотор ме отблъсква.
Вчера ходих да видя тази: http://www.cars.bg/c1777349
Като цяло напоследък ме влече към 159 или Брера и реших да хвърля едно око на тази понеже ми беше на път.
Явно всички се бяха покрили от жегата, защото в автокъщата не видях никой и просто си отидох до колата която седеше отключена. Като цяло визуално изглежда сравнително добре, въпреки, че създава впечатление на пудрена отвън. Интериора ми се видя сравнително свеж за кола на толкова километри. Гумите са тотал щета и са до ограничителя, задните седалки са легнали и отзад има наредени комплект джанти мисля 16-ки, които явно вървят с колата. За около десете минути в които я гледах, не се появи никой. Не съм разбирач и нямам база за сравнение с други 159-ки, но колата е сравнително добре изглждаща и единственно малкият мотор ме отблъсква.
За тези пари онази от по=горе, дето я продават за 7000лв. ще я направиш цвете. Освен това тя е италиянка и не е ръждясала отдолу. А е и 2.4 двигател
Какво мислите за тази? Приятел на баща ми другата седмица ще ходи да я гледа.. дано да се окаже читава и да приключи това безкрайно търсене....
Да я огледа хубаво отдолу (ако може де), че те там започват да гният заради химията по австрийските пътища. Обикновено хората по тези географски ширини си ги пазят и поддържат колите (ако я е карал австриец). Иначе изглежда добре (ама то на снимки всички изглеждат така) и дано да имаш този път късмет. Иначе мотора е идеалния вариант и с един чип става тъкмо добре за това тежко купе, като същевременно не е чак толкава жаден за нафта, като 2,4-та.
Интересна тема. Видяхте ли каква 159 TI дойде от Враца в София миналата седмица за 10000 лева ? Австрийка,малко ръждива,на малко повече километри,ама има някакъв вид.
Охо някаква мафия за внос на Ти-ки милионници се заражда. Колегата се огъна под натиска Бтв по състоянието на интериора никога не бих предположил, че е на 370к После материалите били боклуци, по-скоро липса на поддръжка/шафьор мърляч, нищо лично към никой
Мисля, че за всеки, който има представа от коли му е ясно, че няма как кола на 100 или 200 000 км да е пълен дроб откъм салон. Преди много време имах 155-ца, купих я на 260 000 км, продадох я на 320 000. Плюшеният салон беше със съвсем леки следи от употреба, воланът беше като нов. Когато тръгнах да я сменям и някой джамбазин ме убеждаваше, как неговият барутник е на 150 000 км, го виках да погледне как изглежда Алфа Ромео на 300 000 км.
Та за ТиАйка-та, няма лошо, че е на 370 х км, може и още толкова да изкара, ама не е хубаво да ни правят на маймуни. Макар че трябва да е ясно, че за тази цена е жив късмет ако причината е само върнатият километраж.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
няма как кола на 100 или 200 000 км да е пълен дроб откъм салон
Глупости. Зависи от експлоатацията, салона и шофьора. Същото важи и за състоянието на колата като цяло. Едно е 200k по магистрали, друго е същите километри в София...
Comment